Savršen tim

UPOZNAJTE NAS

Ako tražite kompletnu oftalmološku uslugu – od pregleda, praćenja i dijagnostike do laserskog skidanja dioptrije i drugih operativnih zahvata na oku, na pravom ste mjestu. Kontinuiranim ulaganjem u suvremenu opremu, upotrebu novih metoda i edukaciju, uspješno držimo poziciju predvodnika oftalmoloških trendova. Štoviše, u Poliklinici Laser RI, odnedavno nudimo i široki spektar najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda pomlađivanja kojima pomažemo našim pacijentima da „vrate sat unatrag“ te izgledaju onako kako se i osjećaju.

BROJ 1 U GRADU RIJECI

Najbolja usluga laserske korekcije vida

Laser RI - vidim i izgledam savršeno

JEDINSTVENI SPOJ OFTALMOLOGIJE I ESTETSK MEDICINE

Individualni pristup pacijentu

Svi smo različiti. I dva oka iste osobe su jedinstvena. Takav je i naš pristup svakom pacijentu – u potpunosti individualan. Od dijagnoze do provođenja terapije i kasnijih kontrolnih pregleda, o vama se brine isti liječnik koji jamči najbolje rezultate prilagođene Vašim željama i potrebama.

Najmodernije metode i tehnologija

Najmodernije tehnologije u vještim rukama našeg osoblja pružaju nekada nezamislive mogućnosti. Uz pomoć najsuvremenije opreme, prije tri godine smo izveli prvu Excimer lasersku korekciju vida u Rijeci, a nekoliko godina prije toga prvu OCT dijagnostičku pretragu oka na hrvatskom priobalju.

Vrhunski rezultati

Pozitivna iskustva naših pacijenata najbolje govore o izvrsnosti naše Poliklinike i liječnika. Među nekoliko stotina pacijenata, koji su kod nas izabrali lasersko skidanje dioptrije, nismo imali niti jednu zabilježenu trajnu komplikaciju, a podjednako smo uspješni i u svim drugim terapijama i zahvatima.

Voditelj Poliklinike Laser RI

Mr. sc. Bernard Mrak, dr. med.

Oftalmološke pretrage, kao i liječenje, provodi liječnik mr. sc. Bernard Mrak, dr. med., oftalmolog sa dvadesetogodišnjim specijalističkim iskustvom. Uz višegodišnje bavljenje laserskima operacijama prednjeg segmenta oka, posjeduje znatno duže iskustvo u dijagnostici i laserskom liječenju stražnjeg očnog segmenta, te je jedan od rijetkih oftalmoloških laserskih kirurga koji u liječenju očiju koristi sve dostupne lasere namijenjene oku. Liječnički kirurški poziv započinje u MC Ogulin gdje kao mlađi kirurški dežurni liječnik zbrinjava kirurške, oftalmološke, otorinolaringološke i ginekološke probleme uključujući porode – samostalno, a u složenijim slučajevima kao asistent. U MC Ogulin obnaša i rukovodeće funkcije (rukovoditelj opće medicine; prokurist ravnatelja MC; član poslovnog kolegija; predsjednik radničkog savjeta). Oftalmološku struku uči u KBC Rijeka do današnjih dana, te KBC Rebro – Zagreb. Od 2002. godine je suradnik poliklinike Tagora. U istom prostoru unutar podružnice poliklinike Laser Ri i danas ordinira. Doktor Mrak je član ESCRS Europskog društva za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju te CSCRS Hrvatskog društva za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju.

Voditeljica estetske medicine

Bernarda Mrak, dr. med. dent.

Sve tretmane estetske medicine izvodi Bernarda Mrak, doktorica stomatologije, s velikom ljubavlju prema estetici. Međunarodni certifikati iz područja estetskih zahvata i antiaging medicine (plazma terapije u oralnoj kirurgiji i estetici lica, mezoterapija i mezoniti, dermalni fileri u estetici lica), te brojna pozitivna iskustva dosadašnjih pacijenata i pacijentica, jamče vam široki osmijeh na licu nakon odabrane terapije. Doktorica Mrak članica je Hrvatske komore dentalne medicine te je počasni član Hrvatskog društva za estetiku lica.