VAMPIRSKI TRETMAN

Vampirski tretman i krvna plazma za regeneraciju kože i mladenački izgled

Ova terapija zvučnog imena proslavila se upravo zbog poznatih holiwoodskih imena koji ju koriste, uključujući Kim Kardashian i Angelinu Jolie. Koristeći matične stanice, dobivene iz vaše krvi, postižemo efekt svježe, lijepe, zategnute i njegovane kože. Terapijom matičnim stanicama možemo i ubrzati zacjeljivanje rana, stimulirati rast kose, eliminirati ožiljke i akne, ukloniti podočnjake i puno više.

Sve tretmane izvodi Bernarda Mrak, doktorica stomatologije, s velikom ljubavlju prema estetici. Međunarodni certifikati iz područja estetskih zahvata i anti-aging medicine, te brojna pozitivna iskustva dosadašnjih pacijenata i pacijentica, jamče vam široki osmijeh na licu nakon odabrane terapije.

Neka ljepota vaše kože odražava vašu unutarnju mladost!

Još uvijek Vas nismo uvjerili?

Ako imate dodatnih pitanja, javite nam se i dogovorite termin za besplatne konzultacije.

 

Kako djeluje PRF?

„Vampirski“ tretman potpuno je prirodna metoda pomlađivanja prilikom koje se koristimo pacijentovom plazmom bogatom trombocitima i leukocitima, skraćenog naziva PRF (platelet rich fibrin). Plazma, dobivena procesom centrifugiranja pacijentove krvi (bez ikakvih dodatnih kemijskih supstanci), prirodno je bogata leukocitnim faktorima rasta i matičnim stanicama, koje imaju izvanredan efekt pomlađivanja kože. Djelovanje PRF tretmana temelji se na kontinuiranom sporom otpuštanju faktora rasta, koji utječu na stvaranje novih kolagenih vlakana, a time kožu čine ljepšom, podatnijom i zategnutijom.

 

Kada odabrati PRF tretman?

Vaše tijelo u sebi nosi moć regeneracije tkiva na svim dijelovima vaše kože. Matične stanice čine to svaki dan tijekom vašeg života. Kako je riječ o tretmanu koji potiče prirodni proces obnove i formiranja nove kolagene mreže, ne postoje nikakva dobna ograničenja.

Što PRF može napraviti za mene?

Koristeći vašu plazmu, uz određenu tehniku aplikacije, možemo:

  • potaknuti obnovu i stvaranje novih kolagenih niti uz uklanjanje oštećenja tkiva
  • postići brže zacjeljenje rana
  • osvježiti kožu
  • spriječiti otpadanje kose i stimulirati rast kose
  • eliminirati ožiljkaste i aknaste promjene
  • ukloniti podočnjake
  • zategnuti kožu

O u estetskoj medicini, koristi se i u terapiji kod sportskih ozljeda, oftalmologiji, maksilofacijalnoj i oralnoj kirurgiji…

 

Zašto odabrati baš PRF?

Riječ je o potpuno sigurnom, brzom, prirodnom pomlađivanju vaše kože. Ovim tretmanom, vi sami sebe pomlađujete te vraćate sami svojoj koži izgubljeni sjaj.

 

Kako izgleda PRF tretman?

Tretman s pripremom traje četrdesetak minuta. Prije samog tretmana razgovaramo o tome koji su željeni ishodi i koja će područja lica, glave ili tijela biti zahvaćena tretmanom. Tretirano područje se detaljno čisti i maže anestetičkom kremom, koja zahvat čini što bezbolnijim. Pristupa se vađenju krvi, iz koje se centrifugiranjem nakon kratkog vremena dobiva supstrat, kojeg koristimo za tretiranje posebnih regija.

 

Kada se vidi efekt PRF-a i koliko traje?

Budući da je potrebno određeno vrijeme kako bi se potaknuo prirodni proces obnove i formiranja nove kolagene mreže, učinak nakon izvršenog tretmana nije vidljiv odmah, već nakon 3 tjedna. Ovisno o vrsti kože i indikacijama, tretmane kreiramo individualno. Za maksimalan učinak preporučamo u prosjeku 3 do 4 tretmana godišnje.

 

Koliko traje oporavak?

Moguća je pojava blagog crvenila i otoka, koja može potrajati do 7 dana nakon završenog tretmana. Na tretirano područje potrebno je stavljati hladne obloge. Šminku ne bi trebalo nanositi barem 12 sati, a tretirano područje se ne bi smjelo dirati rukama kako bi se onemogućila potencijalna infekcija.

 

Koje su kontraindikacije?

Budući da je potpuno prirodna, kontraindikacija za ovu metodu nema.

Tretmani pomlađivanja:

Dr. Bernarda Mrak

akcija - indukcija kolagena, hijaluronski fileri, vampirski tretman, mezoterapija, lipoliza, mezoniti, botox
Popust od 10% na tretman matičnim stanicama u kombinaciji s kolagenom indukcijom te na dermalne filere za usne